Dit recept is heel lekker!!!
De zoete en pittige saus geeft een heerlijke smaak aan deze gehaktballetjes. Perfect als hapje voor op een feestje.

Ingrediënten 
Voor 10 Porties:
450 gram rundergehakt
60 gram paneermeel
40 gram gesnipperde ui
60 ml melk
2 eieren
snufje zout
160 gram ketchup
80 ml water
6 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
snufje gemalen nootmuskaat

Bereidingswijze
Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›
 Klaar in 1uur… 
Verwarm de oven voor op 175 °C
Meng het gehakt, paneermeel, gesnipperde ui, melk, eieren en zout in een grote kom.
Rol 20 balletjes van het mengsel en leg ze op een bakplaat met een opstaande rand. Meng de ketchup, het water, basterdsuiker en nootmuskaat in een kom. Giet het mengsel over de gehaktballen.Bak in de voorverwarmde oven totdat de balletjes niet meer roze zijn van binnen, ongeveer 45 minuten. Eet smakelijk!!

Advertenties